Changing model category in runtime

If there is something important you think is missing in the current version of ZGameEditor then you can post a feature request here!

Moderator: Moderators

User avatar
Rado1
Posts: 770
Joined: Wed May 05, 2010 12:16 pm

Changing model category in runtime

Postby Rado1 » Sun Nov 03, 2013 5:36 pm

The possibility to change the Model.Category in runtime (eg., in expressions placed to OnUpdate or OnSpawn sections) would help in some situations; for instance, to restrict the number of models used for collision detection. The attached example demonstrates the idea - it does not work with the current ZGE beta release where changing CurrentModel.Category in runtime has no effect.
Attachments
test.zgeproj
testing project
(1.54 KiB) Downloaded 116 times

User avatar
VilleK
Site Admin
Posts: 1891
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:50 pm
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Postby VilleK » Mon Nov 04, 2013 8:45 am

Fixed in beta updated today.

User avatar
Rado1
Posts: 770
Joined: Wed May 05, 2010 12:16 pm

Postby Rado1 » Mon Nov 04, 2013 10:37 pm

Thanks.


Return to “Feature requests”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest