Interruption of preview rendering

Found a bug? Post information about it here so we can fix it!

Moderator: Moderators

User avatar
Rado1
Posts: 770
Joined: Wed May 05, 2010 12:16 pm

Interruption of preview rendering

Postby Rado1 » Thu Aug 15, 2013 2:50 pm

The problem is that showing some tooltips stop rendering of the running application in the Preview window. How to reproduce:

1. Start some application with automatically moving objects by pressing the "Start" button in the Preview.
2. Move mouse over the "Stop" button and wait until its tooltip appears ("Stop application...").
3. Move mouse over the disabled "Start" button and wait until its tooltip should appear ("Stop application...") --> the tooltip does not appear but the Preview updates rendering only in a sub-area where the tooltip would appear. The rest of preview is not moving.

The same happens also when showing tooltips on "Disable FBO" and then "Disable shaders" checkboxes. Also showing the tooltip of Application's Comment button multiple times can result in the same rendering interruption problem.

To return to normal previewing either click the window title bar or move over some button and wait until its tooltip appear or restart application running.

User avatar
VilleK
Site Admin
Posts: 1896
Joined: Mon Jan 15, 2007 4:50 pm
Location: Stockholm, Sweden
Contact:

Postby VilleK » Mon Oct 14, 2013 11:36 am

I can't reproduce this (so probably driver related) but since it must be annoying for you I'm making a temporary workaround by disabling hints while preview is active.

User avatar
Rado1
Posts: 770
Joined: Wed May 05, 2010 12:16 pm

Postby Rado1 » Tue Oct 15, 2013 6:11 pm

Thanks Ville. This fix helped.


Return to “Bug reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest